Werken bij Schothorst Feed Research biedt niet alleen een stimulerende en uitdagende werkomgeving, maar ook een positieve bedrijfscultuur waarin persoonlijke ontwikkeling en collegialiteit centraal staan. We geloven in het belang van teambuilding en een goede werk-privébalans.

Bij Schothorst Feed Research hechten we waarde aan momenten van samenkomen en ontspanning. Tijdens de pauzes kun je genieten van een gezellige sfeer in onze kantine, waar onze kantinedames verse koffie en thee voor je klaarzetten. Je kunt deelnemen aan activiteiten zoals een potje volleybal, een wandeling maken, kaartspelletjes spelen of tafelvoetbal spelen. Deze momenten bevorderen niet alleen de teamgeest, maar bieden ook nieuwe inzichten en contacten tussen de afdelingen.

Staff
12
Lelystad

Medewerker Kantine

Schothorst Feed Research is een gezellig bedrijf dat gevestigd is in Lelystad. In het hart van het hoofdkantoor is de…

Bekijk vacature
S&C
40
Lelystad, Wageningen

Consultant Pluimveevoeding

De Consultant Pluimveevoeding is het eerste aanspreekpunt voor klanten in Europa en/of Zuidoost-Azië. Je onderhoudt goede relaties met de R&D…

Bekijk vacature
Farms
32-40
Lelystad

Dierverzorger Rundvee

Op ons melkveebedrijf hebben we 155 stuks jongvee en 240 melkkoeien met eengemiddelde productie van 10.500 kg. Ons team in…

Bekijk vacature
Open sollicitatie
In overleg
Lelystad

Open Sollicitatie

Je kiest niet zomaar voor een baan. Jouw baan en het bedrijf waar je voor wil werken, moeten vooral heel…

Bekijk vacature

Ons sollicitatieproces

sollicitatieproces

Onze werkcultuur

We erkennen en waarderen de inzet en toewijding van onze medewerkers. Het is dan ook niet vreemd dat we binnen SFR verschillende "oudgedienden" hebben die al 40 jaar bij ons werken. Om ervoor te zorgen dat je plezier blijft hebben in je werk en voldoende uitdaging hebt, bieden we ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Met ons grote opleidingsbudget kun je bijvoorbeeld een opleiding volgen buiten je eigen werkveld. Ook hebben we het Duurzaam Inzetbaarheids Budget, waarmee je jaarlijks kunt kiezen voor extra vrije dagen, een opleiding of een gedeeltelijke uitbetaling aan het einde van het jaar.

Schothorst Feed Research is een veelzijdig bedrijf met diverse afdelingen, zoals Staff, S&C, R&D, ICT, ons Laboratorium en de Farms. Dit zorgt voor een dynamisch en divers team, waarin mensen van verschillende achtergronden en nationaliteiten samenwerken.

We hechten waarde aan inclusiviteit en hebben een 50/50 man-vrouw verhouding in ons team. Onze collega's variëren in leeftijd van begin 20 tot aan de pensioenleeftijd, waardoor er een rijke mix aan ervaring en perspectieven is. SFR collega’s komen uit meer dan 8? Verschillende landen on een internationaal sfeer te krijgen.

We hopen dat deze beschrijving je een goed beeld heeft gegeven van het werken bij Schothorst Feed Research. Als je geïnteresseerd bent om deel uit te maken van ons team, nodigen we je uit om te solliciteren op een van onze vacatures. Mocht jouw droombaan er niet tussen zitten, schroom dan niet om een open sollicitatie te sturen. We staan open voor het creëren van een functie op maat, zodat jouw talenten optimaal benut kunnen worden.

Sluit je aan bij Schothorst Feed Research en help mee om diervoeding en diergezondheid naar een nog hoger niveau te brengen. Samen kunnen we de toekomst van de diervoederindustrie vormgeven.

SFR Team

Door om 10 uur even met alle collega’s samen een pauze te nemen voor een kopje koffie ontmoet je collega’s uit andere afdelingen, gaan de ...
Lees verder