SFR Team

Of je nou fulltime op kantoor werkt, gedeeltelijk vanuit huis werk, of veel op reis bent: ons kantoor in Lelystad speelt een centrale rol. Al verandert deze rol door de jaren natuurlijk wel. Ons hoofdkantoor is de ruggengraat van de SFR-Familie. Het is jaren standaard geweest om fulltime op kantoor te werken, maar de rol van het kantoor is langzaamaan veranderd tot een plek waar je elkaar ontmoet, waar je inspiratie opdoet en waar de verbinding is met collega’s.

header_sfr-locatie_new

Door om 10 uur even met alle collega’s samen een pauze te nemen voor een kopje koffie ontmoet je collega’s uit andere afdelingen, gaan de gesprekken over de afdelingen heen en krijg je nieuw inzichten. Tijdens de lunchpauzes spelen we een potje volleybal, wordt er gewandeld, liggen er kaartspelletjes of kan je een potje tafelvoetbal spelen. We hebben en gezellige kantine, waar onze kantinedames elke dag voor je klaar staan met vers gezette koffie en thee. Tijdens de lunch kun je elke dag soep, tosti of uitsmijter van verse eieren vanuit onze eigen stallen bestellen. Zodat je daarna weer fris aan het werk kan!

Binnen SFR hebben we een heel aantal “oudgedienden” een jubileum van 40 jaar, is bij ons dus niet vreemd!

We hechten veel belang aan de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Streven is dat er voldoende uitdaging blijft in je werk en je het naar je zin hebt! Daarvoor hebben we een substantieel opleidingsbudget beschikbaar. Wil je een opleiding doen buiten je eigen werkveld? Dat kan dat gefinancierd worden uit het Duurzaam Inzetbaarheids-Budget. Dit is een jaarlijks saldo wat je naar wens kan inzetten, denk daarbij aan extra vrije dagen, een opleiding of aan het uitbetalen van gedeelte aan het eind van het jaar.

SFR is een veelzijdig bedrijf, bestaande uit de afdelingen: Staff, S&C, R&D, ICT, het Laboratorium en natuurlijk de Farms. Hierdoor hebben we veel uiteenlopende functies. Of je nou een PhD hebt of helemaal geen opleiding, iedereen is onderdeel van ons team.  Lijkt het je leuk om in de veehouderij te werken? Maar zoek je wel dat stukje extra uitdaging van het uitvoeren van onderzoek? Of werk je liever heel nauwkeurig en precies bij ons op het lab? Door de verschillende afdelingen en functies kunnen we met trots zeggen dat we een heel veelzijdig en divers team hebben! Binnen SFR werken meer dan 6 verschillende nationaliteiten. We hebben een 50/50 man vrouw verhouding en collega’s van begin 20 tot aan de pensioenleeftijd!

We hopen dat we je zo een beeld hebben kunnen geven van het werken bij SFR. Lijkt het je leuk om je bij ons aan te sluiten? Aarzel dan niet en solliciteer op één van de vacatures.

Zit je droombaan er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie. Wellicht kunnen we een functie op maat maken voor je.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Naar het contactformulier