Educational services

Voor elke organisatie zijn gemotiveerde medewerkers een belangrijke voorwaarde tot succes

Voor elke organisatie zijn gemotiveerde medewerkers een belangrijke voorwaarde tot succes. Van medewerkers werkzaam in de diervoederindustrie mag worden verwacht dat zij de nieuwste kennis bezitten over diervoeding. SFR biedt u de helpende hand met haar aanbod van cursussen, trainingen en opleidingstrajecten.   

Onze trainingen kennen een grote praktische toepasbaarheid, doordat SFR de schakel is tussen wetenschappelijke kennis en de praktijk. De trainingen van SFR zijn afgestemd op verschillende doelgroepen, waaronder mengvoervoorlichters, dierenartsen, nutritionisten, kwaliteitsmanagers en inkopers. De trainingen kunnen bij SFR in Lelystad worden verzorgd maar uiteraard ook op andere locaties of online.

Waarom ES van SFR?

Waarom een training afnemen bij Schothorst Feed Research? Bij SFR begrijpen we het belang van voortdurend leren en professionele ontwikkeling op het gebied van diervoeding. Daarom bieden we een breed scala aan uitgebreide Educational Services die zowel het individu als de organisatie ten goede kunnen komen. Hieronder wort uitgelegd waarom u zou moeten overwegen om…

> Lees verder
Cursus aanbod

Sinds begin van 2022 hebben we de onze afdeling training & cursussen een nieuwe meer internationale naam gegeven: Educational Services, afgekort als ES. ES is een belangrijk onderdeel van SFR, en is verantwoordelijk voor alle trainingen, cursussen, themadagen, seminars, webinars, video’s en natuurlijk de “Feeds & Nutrition course”.

De “ES activiteiten” zorgen voor de overdracht van door SFR ontwikkelde praktische en wetenschappelijke kennis naar onze klanten. Daarnaast hebben de ES activiteiten ook een grote promotionele waarde. Het helpt SFR zich te positioneren als onafhankelijke onderzoeksorganisatie in diervoeding. En het vergroot de zichtbaarheid van SFR waardoor we ook nieuwe klanten interesseren voor AFP, FeedInsights en het Contractonderzoek.

  • Karin is de productmanager en verantwoordelijk voor productontwikkeling, accountmanagement en acquisitie
  • Sharon is de operations manager; zij verzorgt alle marketing en de dagelijkse organisatie
  • Barbara & Sharnelle helpen met de voorbereiding, uitvoering en ondersteuning van alle ES activiteiten

Samen staan ze voor u klaar en kijken graag met u mee welke ES het beste bij u past!