Advanced Feed Package

SFR is een onafhankelijk onderzoeksbedrijf voor de voeding van landbouwhuisdieren (pluimvee, varkens en rundvee). Kernactiviteiten zijn o.a. Grondstoffenevaluatie; het bepalen van nutriëntenwaarden en de afbraak- en verteringscoëfficiënten van voedergrondstoffen. Deze data worden geleverd in de SFR-matrix met bijbehorende dier specifieke nutriëntenbehoefte.

SFR is de sparringpartner voor nutritionisten, voedingsdeskundigen en adviseurs. Onze consultants helpen bij het correct implementeren en gebruiken van de grondstoffen database, bij het formuleren van voeders onder de lokale praktijkomstandigheden, adviseren voedingsoplossingen voor vraagstukken bij uw klanten Daarnaast verzorgen onze mensen onderwijsdiensten en trainingen voor nieuwe collega’s.

Different kinds of pelleted compound feed, fodder in glass jars: before and after extrusion - food for domestic animals at agricultural exhibition, trade show: close up. Agriculture, husbandry concept

Advanced Feed Package (AFP) klanten zijn diervoederindustrieën en integrators, voornamelijk in Europa en Azië. Met hun jaarlijkse bijdrage ontstaat een gezamenlijk budget van meer dan € 1,3 miljoen beschikbaar is voor toegepast wetenschappelijk diervoedingsonderzoek. AFP-klanten brengen zelf ook ideeën in voor dit onderzoek. Het daadwerkelijk onderzoeksprogramma wordt jaarlijks besproken en vastgesteld in samenwerking met AFP-klanten. Een vertegenwoordiging van de AFP-klanten heeft zitting deel in de technische commissies van elke diersoort. Met de onderzoeksresultaten genereren we nieuwe kennis en inzichten die worden vertaald naar updates van matrixwaarden en diernormen. Zodat klanten jaarlijks de prijs-kwaliteitverhouding van hun voeders verder kunnen verbeteren.

Analyseren van grondstoffen

Adviseren


SFR-grondstoffen matrix

Consultancy


9% of global animal feed production is formulated using the SFR AFP-service.

Reducing the formulators safety margin by 0.5%

Het Advanced Feed Package abonnement biedt een gecombineerde uitgebreide set van data, kennis en diensten en wordt voortdurend vernieuwd. Het bestaat uit:

  • Matrix grondstof-nutriënt waarden
  • Diervoedingsnormen
  • MySFR: cloud gebaseerde online grondstof-nutriënt waarde berekening
  • Deelname in het AFP-onderzoek collectief
  • Consultancy uren
  • Toegang tot de Online Documentendatabase (ODD) inclusief alle AFP onderzoeksverslagen, circulaires en recente ontwikkelingen
  • Trainingen en cursussen

Het AFP-contract wordt aangeboden voor een periode van minimaal 4 jaar. De jaarlijkse bijdrage wordt berekend op basis van het totale jaarlijkse voerproductie volume en het aantal gewenste diersoorten.

Kom in contact met uw consultant.
Mijn naam is Wim Beeks, Sales & Consultancy manager bij SFR. Met trots laat ik u ons Advanced Feed Package zien. Ik zie er naar uit om samen met u de mogelijkheden te bespreken.

Wim Beeks
WBeeks@schothorst.nl
+31 (0)320-229626