SFR is verheugd de benoeming van Jan Kamphof als nieuwe directeur

SFR KONDIGT BENOEMING VAN NIEUWE DIRECTEUR AAN

Schothorst Feed Research (SFR) is verheugd de benoeming van Jan Kamphof als nieuwe directeur aan te kondigen. Hij volgt per 1 september Lieuwe Roosenschoon op die, na ruim 8 jaar leiding gegeven te hebben aan SFR, heeft aangegeven met pensioen te willen gaan.  

Met Jan Kamphof (1964) benoemt SFR een ervaren bestuurder met een passie voor diervoeding. Jan is geboren op een melkveebedrijf en is afgestudeerd in de Zoötechniek aan de Landbouwuniversiteit in Wageningen. Gedurende zijn carrière heeft hij internationale ervaring opgedaan in verkoop, productontwikkeling en business development bij toonaangevende ondernemingen als Cargill, DuPont de Neymours en ED&F Man.  

Van 2013 tot 2018 was Jan commercieel directeur van Agrifirm Feed waar hij, naast de aansturing van alle diersectoren, ook verantwoordelijk was voor nutritie en innovatie.  Momenteel werkt Jan Kamphof bij Hamlet Proteïn A/S in Denemarken. Hij is daar verantwoordelijk voor de commercie en business development van hoogwaardige eiwitgrondstoffen voor jonge diervoeding.  

Met de benoeming van Jan Kamphof blijft SFR werken aan verbetering van de winstgevendheid en inzetten op verdere internationale groei. “De diervoedersector staat voor een grote uitdaging om in de komende jaren verder te verduurzamen. SFR kan hierin een belangrijke bijdrage leveren, met onderzoek, advies, innovatie en training. Ik kijk er naar uit om, samen met de medewerkers van SFR, dit verder vorm te geven,“ aldus Kamphof.

Meer SFR nieuws