11e Editie van de Feeds & Nutrition cursus

Dit jaar organiseert Schothorst Feed Research voor de 11e keer de Feeds & Nutrition cursus.

Dit is een jaarlijks terugkerende cursus die speciaal is ontwikkeld voor landbouwhuisdierspecialisten. De 11e editie wordt gehouden van 13-17 juni 2022 in het Inntel Hotel in Zaandam.

Van wetenschap naar praktijk

Het doel van de Feeds & Nutrition cursus is om wetenschappelijke kennis op dusdanige wijze te delen dat de deelnemer deze kennis direct kan toepassen in het dagelijkse werk.

Om dit te bereiken worden 13 verschillende modules aangeboden waaruit de deelnemer zijn eigen programma op maat kan samenstellen. Elke module behandelt een specifiek thema: naast de soort-specifieke modules (nutriënt evaluatie, toegepaste nutritie en voerformulatie) zijn er twee modules met een soort overstijgend onderwerp. Deze verschillende modules stellen de deelnemer dus in staat om hun eigen programma te Mix & Matchen op hun individuele behoeften en interesses.

De modules worden gepresenteerd door onderzoekers en consultants van SFR, samen met andere experts uit het veld. Er worden meer dan 120 deelnemers van over de hele wereld verwacht die werkzaam zijn in de veevoersector. De setting van de cursus stimuleert deelnemers om ervaringen te delen in combinatie met een theoretische achtergrond.

De modules worden gedurende een week gegeven en in het Engels gegeven. De deelnemer kan zich tot 1 Juni 2022 inschrijven. De Feeds & Nutrition wordt georganiseerd in het “Inntel Hotel” te Zaandam, Nederland. Het complete programma en aanvullende informatie vindt u in onze brochure en op onze SFR-website.

Meer SFR nieuws