Grondstoffen training

Het samenstellen van diervoeders en rantsoenen is een complexe taak. Er zijn veel verschillende voedermiddelen verkrijgbaar met zeer verschillende voedingseigenschappen. Naast de kostprijs moeten bij het formuleren van diervoeders en rantsoenen ook rekening gehouden worden met de voedingskwaliteit en de voederveiligheid van voedermiddelen. Bij de lineaire programmering wordt geen rekening gehouden met veel typische kenmerken van voedermiddelen, waardoor het gebruik sterk afhankelijk is van de kennis en vaardigheden van de persoon die de rantsoenen of voeders formuleert. Deze cursus brengt voederwaarde, voerkwaliteit en voerveiligheid bij elkaar.

Binnenkort worden de data voor de cursus in het voorjaar in 2024 bekend gemaakt. Geef u hier alvast op om als eerste op de hoogte te worden gehouden over de eerstvolgende training. Zodra de data bekend zijn nemen wij contact met u op en kunt u besluiten of u zich definitief wilt registreren voor de cursus.

Heeft u interesse in deze cursus voor meerdere medewerkers binnen uw bedrijf? Wij maken graag een Incompany training op maat voor u! Aan de hand van een intakegesprek stellen we samen met u een training op die voldoet aan uw wensen.

Bekijk hier het programma voor de Grondstoffen training.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en kosten van incompany training?

Neem dan contact op met Karin van de Belt.

Karin van de Belt
+31 (0)320 22 96 23
training@schothorst.nl

Meer cursussen