Theoretische en praktische kennis worden gecombineerd waarbij naast meer diepgang op het gebied van voeding er verschillende actuele onderwerpen aan bod komen.

Varkensvoeding voor de nutritionist

Jaarlijks aanvaardt een groot aantal mensen een baan in de (meng)voerindustrie. Onze sector verandert snel en staat voor grote uitdagingen, daardoor is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen en de nieuwste kennis. Er zijn veel verschillende factoren die van invloed zijn op de voeding en sturing van de productie en de aansluiting op de behoefte van de huidige veehouderij is belangrijker dan ooit.

De cursus “Varkensvoeding voor de nutritionist” is onderdeel van het cursustraject van Schothorst Feed Research. In deze cursus wordt theoretische en praktische kennis gecombineerd waarbij naast meer diepgang op het gebied van voeding er verschillende actuele onderwerpen aan bod komen.

Doelgroep

De cursus is bestemd voor nutritionisten maar ook voor overige medewerkers in de diervoederindustrie die al nutritionele kennis hebben of de cursus “Varkens- en pluimveevoeding: basisprincipes” hebben gevolgd.

Cursusdagen

Deze cursus wordt één maal per jaar in het najaar verzorgd. De eerste cursusdag is eind september of begin oktober. Binnenkort worden de cursusdata vastgesteld. Via onderstaande button kunt u alvast aangeven dat u interesse heeft in deze training. Zodra de data van de cursus bekend zijn nemen wij contact met u op om af te stemmen of u zich definitief wilt inschrijven voor de cursus.

De cursusdagen zijn van 9.00 uur tot 16.00 uur. Lunch is inbegrepen bij de cursus.

Programma

Hieronder kunt u het programma downloaden: 

Programma Varkensvoeding voor de nutritionist

We streven er naar om zo veel mogelijk presentaties in het Nederlands te verzorgen. Er zijn echter enkele presentaties die in het Engels verzorgd worden.

Locatie

De cursus zal verzorgd worden bij Schothorst Feed Research in Lelystad. 
Adres: Meerkoetenweg 26, 8218 NA Lelystad


Kosten

De kosten voor de cursus bedragen € 3.384,-. excl. BTW Deelnemers van het AFP (Advanced Feed Package) betalen € 2.256,- excl. BTW (12 consultancy uren). Deelnemers van FeedInsights betalen € 2.632,- excl. BTW (14 consultancy uren).

Studentenkorting: Studenten kunnen tegen gereduceerd tarief deelnemen. Neem voor meer informatie en de voorwaarden contact op via training@schothorst.nl. Het aantal plekken dat voor studenten tegen speciaal tarief beschikbaar is, is beperkt. 

Contact

Wanneer er nog vragen zijn kunt u contact opnemen met Xandra Benthem de Grave (0320-292196) over de inhoud en met Karin van de Belt (06-218 57 068) over de organisatie. Als u per mail contact wilt opnemen kan dat via training@schothorst.nl

Meer cursussen