De cursus “Rundveevoeding: basisprincipes” is bestemd voor beginnende medewerkers in de diervoederindustrie.

Rundveevoeding: basisprincipes

Jaarlijks aanvaardt een groot aantal mensen een baan in de (meng)voerindustrie. Onze sector verandert snel en staat voor grote uitdagingen, daardoor is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen en de nieuwste kennis. Er zijn veel verschillende factoren die van invloed zijn op de voeding en sturing van de productie en de aansluiting op de behoefte van de huidige veehouderij is belangrijker dan ooit. Om afnemers goed te adviseren over voeding en het aangeboden assortiment voeders of (bij)producten, heeft SFR de basisprincipes cursus ontwikkeld.

Doelgroep

De cursus “Rundveevoeding: basisprincipes” is bestemd voor beginnende medewerkers in de diervoederindustrie.

Cursusdagen

  • Dinsdag 26 september 2023
  • Dinsdag 10 oktober 2023
  • Dinsdag 24 oktober 2023
  • Dinsdag 7 november 2023
  • Dinsdag 21 november 2023

De cursusdagen zijn van 9.00 uur tot 16.00 uur. Lunch is inbegrepen bij de cursus.

Programma

Hieronder kunt u het programma downloaden: 

Programma Rundveevoeding: basisprincipes najaar 2023

Locatie

De cursus zal verzorgd worden bij Schothorst Feed Research in Lelystad. 
Adres: Meerkoetenweg 26, 8218 NA Lelystad


Kosten

De kosten voor de cursus bedragen € 3.960,- excl. BTW. Deelnemers van het AFP (Advanced Feed Package) betalen € 2.640,- excl. BTW (15 consultancy uren). Deelnemers van FeedInsights betalen € 3.080,- excl. BTW (17,5 consultancy uren).

Studentenkorting: studenten kunnen tegen een gereduceerd tarief deelnemen. Neem voor meer informatie en de voorwaarden contact op via training@schothorst.nl. Het aantal plekken dat voor studententarief beschikbaar is, is beperkt. 

Vervolg

Als vervolg op deze cursus kunt u deelnemen aan de cursus “Rundveevoeding voor de nutritionist”. Deze cursus wordt ook in het najaar verzorgd. Als u twijfelt welke cursus op dit moment het meest geschikt is voor u, kunt u contact opnemen met Wilfried van Straalen (06-270 11 923) of via training@schothorst.nl. 

Contact

Wanneer er nog vragen zijn kunt u contact opnemen met Wilfried van Straalen (06-270 11 923) over de inhoud en met Karin van de Belt (06-218 57 068) over de organisatie. Als u per mail contact wilt opnemen kan dat via training@schothorst.nl

Meer cursussen